Pengodeng

selamat datang


Wednesday, November 10, 2010

Ada Apa Dengan....

11/11/2010
ada apa dengan tarikh nie??

itu adalah tarikh akhir bagi last paper ak tuk sem nie...
GLOBALISASI DAN PEMBANGUNAN NEGARA
paper yg belum sgt risau kerana ianya ada kaitan dengan
post  ak yg da lepas nie....

11/11/2010
nak jawab exam tapi ari nie ak demam..
hope esok ok..
doakan ak baik dari demam
dan
dapat jawab exam dengan baik esok...

11/11/2010
rumate ak balik rumah...
so sapa nak lepak bilik ak men game..
semestinya DOTA....
mentang3 da abis exam
jadi ak persilakan korg melepak kat bilik ak..
kita berentap!!

11/11/2010
aku akan merancang xtvti untuk hari seterusnya...
maka dengan ini...
jika ada sesiapa yg mempunyai projek atau program atau xtvt
sehingga 14/11/2010 (tarikh ak jgka balik rumah kene paksa amik lesen kete)
area sekitar bangi, kajang or KL...
nak tgk wyg, men boling or karoake (tp yg nie ak dgr je la)
dan berhasrat utk ajak aku..
DIPERSILAKAN

* pe kata korg ajak n TOLONG belanja ak..ok kan!! =)

3 comments:

aZIEra itu aKu.... said...

men ujan lg spe soh....

MrZuRied said...

mne da men ujan...
nie kes xmakan 1 hari lebey..
tp pelik xpenah jd mcm tue..
zzzz

aZIEra itu aKu.... said...

EXAM DH ABIZZZ