Pengodeng

selamat datang


Wednesday, November 3, 2010

apabila DR falsafahku kecewa...=_="

Kecewa ataupun dia tgh marah??
aku tgh risau...
risau apa??
result sem nie xkuar lg...
silap3 DR tue xabis tanda lagi..
(mmg la..paper dia mana start lg...mangkuk tul yg tulis nie!)

erm....mcm mne dlm keadaan dia kecewa....
marah mungkin...
dia pedajal student dia masa mark paper??
risau risau..huhu

pe yg buatkan DR falsafah ak nie kecewa..mybe marah??
hmm...kes bermula bila kami budak3 Sains Pembangunan ditawarkan :

1) program GEMS-UNI (ak xpsti bnda apa nie) secara percuma selama 14hari bermula 1 dis hingga 14 dis.
2) Bengkel tersebut akan merangkumi Business English, Pengurusan Projek, Penilaian Perniagaan,
    Kecemerlangan Kendiri, Pemikiran Kritis dan Kreatif serta Persediaan Ke Alam Pekerjaan. (nie ak copy
    paste jer..huhu

tp yg pasti alasan kat atas bukan sbb kami nak join..( pelajar SP tidak minat menghadiri bengkel pembangunan diri : DR falsafahku : 2010) huhu...

tp alasan yg pasti ialah.....

3) kami dijanjikan 2unit latihan ilmiah akan dipindahkan ke program ini....





so....dgn sbb ke tiga tue AJER! 95% pelajar SP pg daftar...
tiba3!!!!
DR falsafah ak wat berita yg hampir wat ak demam!!!seyes!!!
dia ckp pihak HEJIM (ak mls nak trg pe tue HEJIM) xsetuju 2unit tue dipindahkan...dan secara autamatiknya....

90% daripada yang mendaftar telah menggugurkan diri setelah terlanjur mendaftarkan nama beliau semua..
(termasuk ak) haha...

                                                   (bukan gugur yg nie : gambar apa la nie!)

dan secara xsemena - mena...keluarla satu lg DEFINISI KONSEP tuk budak SP (leh pakai nie klu nak cari definisi konspe SP) huhu...

"setakat ini 26 orang SP telah tarik diri daripada bengkel ini. Amat memalukan, nampak sangat pelajar SP tidak berminat untuk hadir bengkel-bengkel pembangunan diri"

yg ak bold kan tue sesuai tuk definisi konsep SP... (jgn marah erk..nnti kene jual!!)

so...di sini..ak mewakili dak3 SP yg da tarik diri..kami mintak maap DR falsafah... kami terpaksa.... kami mempunyai byk kerja yg tertangguh...jadi kami akan menghantar beberapa wakil SP tuk join program GEMS-UNI ini...(sebenarnya diorg nie xgugur lg n harap xgugur...) harap DR falsafah dpt menerimanya seikhlas hati... dan jgn la wat bukan3 kat paper kami walaupun kami nnti..(sbb papEr dia xmula lg..huhu)

*tb3 je klu 2unit diluluskan mcm mne?agak korg (dak SP) dftar balik x?huhu

  Mengundi                                                        pangkah jgn x pangkah..

2 comments:

niza hanizaimi said...

mcmana klu 2 unit 2 dpt lak? haha..nyesal xsudah!

MrZuRied said...

haha..tau xpe...ak pon risau gak..
mne tau DR bengang xsudah..dia dptkan 2 unit tue..
haru biru r kita..haha