Pengodeng

selamat datang


Tuesday, December 28, 2010

"Berapakah umur Zahraa pada 03/02/2011 nanti?...."

Ini lah kerja sebagai seorang student pandai macam aku..=_="
Keje asyik update blog jer...
Terbaru....
Mestilah join contest lagi..hehe...

Sebenarnya tak tau nak letak pe tajuk tuk entry nie...
Sebab empunya contest puan princesseryna kita nie tak letak plak nama tuk contest nie...
Tapi syiook!!!!!
Sebab senang jer...
Just teka umur anak kesayangan dia..
ZAHRAA..
Comel..
Tak caya cube nengok pic anak dia kat sidebar blog aku nih..
Hehe...

Dan sebagai jawapannya...
Aku teka si comel ini akan berumur

1 tahun 11 bulan

amacam betul ke tak iye princesseryna??
kawan-kawan yang lain dipersilakan sangat-sangat untuk join contest nie...
senang sebab tak perlu wat entry khas...

Aku jerk ngada wat...
sebab tak nak bolot hadiah sorang-sorang... macam dapat jerk
kalau nak join klik SINI

1 comment:

princess_eryna said...

thanks tlg promote kan...