Pengodeng

selamat datang


Wednesday, December 29, 2010

'Contest Gambar Menarik 2010!!

 

Perghhh....
Balik dari tengok final AFF Suzuki terus bukak dashboard blog...
Dan aku perasaan contest nie...
Menariknya...
Aku mula mengarang ketika tinggal 15minit lagi dari tarikh tutup contest...
Fuhhh...sempat gak erk..
Haha...

Contest menarik untuk memilih gambar paling menarik yang aku ada untuk tahun 2010 nie...
So...aku pon cari - cari dalam 15 minit nie dan jumpa la gambar ni...
Tadaaaa....

Era Global Propeties

Nie group aku untuk projek perumahan...
dan
Gambar ni diambil lepas pembentangan...
Ni la muka baru lepas cuak...
Haha...

Pada masa ni Era Global Propeties dah untung berjuta - juta
Hasil pengiraan akauntan tak bertauliah kami...=p
dan
Group ni terus dibubarkan selepas final paper...
Sebab
Konon - konon dah untung juta - juta kan..

So...untuk melengkapkan syarat lain...
Aku nak tag kepada tiga sahabat aku....

i) Kama my akauntan
ii) Safiza my leader grup
dan 
iii) Shafiq yang xda kaitan ngan group aku

Jadi untuk memudahkan korg join...
Korg leh terus pergi ke blog Mr AreLiff kita ni...

So Mr AreLiff...
Boleh terima kan penyertaan nie...
Silap-silap penyertaan terakhir...

Akhir kata..
Salam Kemenganan  Untuk Semua

7 comments:

aZIEra itu aKu.... said...

yg penting de muka aku kat situ...wakakaka

MrZuRied said...

siot ko...
haha...

chegu abbas said...

nice...friendship evrythng..^_^
http://muhamadabbasbinmohdamin.blogspot.com/2010/12/contest-gambar-menarik-2010.html

MrZuRied said...

thanx chegu!!

aZIEra itu aKu.... said...

ko kena akuinye....hahah

chegu abbas said...

sama2 kasih...hihihi..

safiza safiei said...

aku terharu..maaf sbb bru aktif kembali dlm arena bloging ni.hehe..next time warning aku awl2 k..aku terexcited plak nk join contest..