Pengodeng

selamat datang


Thursday, December 30, 2010

"giveaway 3tahun blog misztrex!"

Contest from misztrex sempena beliau menyambut umur blognya 3 tahun...
Tahniah ya misztrex!!



So..sapa yang berminat nak join klik je banner kat atas nie...
Blog yang menarik hasil penulisan misztrex..
Aku da usha post dia yang lepas...
Macam-macam yang dikongsikan..
dan
Semuanya bergambar..
Menarik gambarnya..
Gambar tue jugak buatkan blog beliau meriah 
dan
Anda pasti tak bosan nak baca sampai habis...

Jadi nak tag 3 makhluk tuhan nie...
Korg join la erk..


Korg jgn wat xtau...
Sebab korg dah diberitahu...
Haha...

Dengar cerita hadiahnya gerenti serba canggih..
Tapi xdiberitahu apa...
Tertanya-tanya...
Adakah ini cik misztrex?


Haha..
Gurau jer..
Kalu betul pon xpe!

8 comments:

aZIEra itu aKu.... said...

cm ne nk join pkcik..hu

MrZuRied said...

laa..ko klik je banner kat atas yang berpink tue...
kat c2 ko tau cara3 dia

athirah said...

HAHAHAHHAAHAHAH..... kalau yg tu.. kopak mak... HEHEHHEHE... nway.. thanx join :)

MrZuRied said...

haha..ye ke kopak...aiseh..melepas..
haha

~ch@wi~ said...

gud luck..
hpy new year !! ;)


Jom Tengok Kepentingan Ranking Blog Korang

Anonymous said...

weh wan aku ni A**s...
kwn bru ko yg pkai saga putih haha..weh cane nk masukkan lagu dlm blog weh..
mcm blog ko ni ..aku msuk jer tros bunyi lagu indon haha

MrZuRied said...

sng jer...ko click lagu aku kat bawah skli blog aku nie... nnti ko auto masuk ke satu web..pilih lagu ko nak nnt dia ada bagi script dan ko copy script tue...then masuk design... add a gadget.. amik HTML/javascript pastu ko paste je script dia..

Mrs. Anis Laila said...

ok tq...dah wat dah haha