Pengodeng

selamat datang


Tuesday, December 28, 2010

Giveaway eqbalzack "SERBA SATU"

~~empunya wajah punye contest~~

 Contest yang menarik pada aku...
SERBA SATU..

Apa yang menarik erk??
Menarik pada aku disebabkan ia berkenaan dengan ---

i) Tarikh tutup contest 1.1.11
ii) Pukul 1.11 pagi
iii) Keputusan keluar pukul 11.11 pagi (macam nak keluar result exam ari tue plak)
iv) Sure la pasal hadiah... RM 111.11

 ~~tersangat sesuai letak kat meja aku yang kosong nie~~

v) Ada 10 hadiah saguhati -> maknanya 10 + 1 = 11 pemenang <-

~~haa...untuk 10 pemenang saguhati~~
vi) Kesemua 11 hadiah merupakan produk  
     ~~psst..mungkin empunya contest nie salah satu orang penting~~

vii) Contest sempena untuk Tahun Baru yang akan tiba tak lama lagi.
viii) Harus Tag 1 orang saja.. Kenapa aku suka??sebab tag ramai - ramai pon bukan nak respond kadang-kadang...so dengan ini aku pon nak tag ZURIATI . Hope join ler sekali yer..^^

Jadi aku pon telah memenuhi syarat syaratnya...
Aku da jadi follower brother Eqbalzack ok.

Ermm...korg jangan merajuk plak...
Ye la..korg pon leh join la sekali...
Nak join korg terus je pergi ke blog Eqbalzack nie...

So aku menyeru korg pon join la benda nie untuk lebih memeriahkannya...
And hope dapat jugak kumpul 111 111 penyertaan kan..=p

2 comments:

sYg die said...

huahahaa.. siap nama penuh ag..
mcm mana erk... mohd ridzuan bin rashid sile terangkan dgn detail plzzz...

aidillah HAIMI said...

dila pun join ^_^