Pengodeng

selamat datang


Tuesday, January 25, 2011

Adakah aku sorang je yang terkena??

Dalam sebulan dua tiga empat nie pernah tak korang follow melolo member korang ataupun sekadar nak balas ada orang follow blog korang? Kalau pernah masih macam biasa lagi ke cara korang nak follow melolo? Maksud aku page yang keluar bila tekan button follow, adakah masih lagi sama?
 
         Aku tak tau sama ada blog aku je kena or tak. Tapi sebab tue rasa macam nak balas je follow'an sapa-sapa jer. Huh ..



         Baru je jadi kejap tadi. Bila nak follow je benda macam kat bawah nie plak yang keluar.


Aku rasa macam nak pitam seumur hidup bila tengok tak da gambar. Maknanya nak kena letak balik gambar. Kalau tak ada gambar tak best la plak kan. So aku pon sebab tak jadi nak pitam cari la gambar nak letak. Bila da jumpa dia wat hal balik.


WTF!! Not a valid image file!! Terus aku pitam. Sekarang sambil pitam sambil menaip. Ala ala Monkey D Luffy yang pengsan sambil makan.

          Korang jadi tak benda yang sama macam aku jadi? Kalau jadi jom pitam ramai-ramai nak? Aku skang pitam kat bilik je. Esok lusa aku nak tempah hospital swasta nak pitam kat sana plak.

8 comments:

aZIEra itu aKu.... said...

pitam le sok pg x yag g kelas....hahha

MrZuRied said...

eh..mesti pg..xkan xpg..haha

whitecappuccino said...

ermm..rasanya tak penah lagi..ehh!! jangan pitam dulu!! :)

:: Mrs ZuriEd :: said...

knp nama tuan_kiba??

[ sHarpEx ] said...

file to large? picture ko tu bape mb? cuba reduce size picture ko tu.

MrZuRied said...

Aziera : aku pegi kan kelas?=p

WC : cube try add sapa3 skang..mana tau terkena da..huhu

MrsZuried : tuan_kiba? mana erk?

syafiq : aku tau besau, tapi gmbar yg aku gune sama je dgn gambar yg aku pakai seblm3 nie..tue jadi malas nak kecikkan

[ sHarpEx ] said...

it worth to try kan? mana tahu system da tukar. xboleh guna gambo besau besau dah. i donno.

serautkasih said...

ak pn penah kne....sakit ati je... huhuhu