Pengodeng

selamat datang


Thursday, January 20, 2011

Blog aku blog ramas dada?

Ha. Laki pompuan sama jerk, asal tulis entry ramas dada laju jer nak masuk, nak baca. Apa korang ingat aku nak ajar korang ke? Cari ilmu tue kat tempat lain k. Haha

          Macam gampang. Bukak traffic sources pastu last yang aku nampak ada gak orang masuk blog aku sebab search keyword gampang. Nah tengok ....


Siot jerk. Pasni aku kena wat entry yang baik baik la. Haha. Baru orang masuk pasni dengan keyword alim ataupun dengan keyword yang boleh dikatakan berpelajaran sikit.

        Ni tak, masuk sebab nak cari cara RAMAS DADA la tue. =_+"

3 comments:

:: Mrs ZuriEd :: said...

hak hak hak.. tue la sapa soh cite ngarot2 ag.. kan kan kan... =p

MrZuRied said...

erk..salah abg r nie?

safiza safiei said...

ye..salah kamula..cmne nk cek wei?