Pengodeng

selamat datang


Wednesday, January 26, 2011

Contest Gambar Tak Nampak Muka Paling Cool

Lagi contest yang aku join. PERASAN tentang contest ini semasa sedang berjalan-jalan ke blog kawan. PERASAN juga yang cik safiza telah mengetag aku untuk join contest ini. PERASAAN mengatakan join je. PERASAAN ini juga mengatakan aku boleh menang. PERASAN sungguh aku!

         Cukup sudah dengan pembuka bicara yang sungguh PERASAN. Kat bawah ni header yang cool untuk contest ni.


Sapa yang nak join boleh klik terus pada header atau gambar contest ni kat sidebar blog aku belah -----> So sebab malu telah terlebih PERASAN bila terlebih layan PERASAAN ni, aku pon pilih gambar ni.


Tengah luah perasaan kat pakcik tu. Kenapalah kawan-kawan kutuk cakap aku kuat PERASAN dalam entry ni! So aku nak tag kawan-kawan aku yang sama PERASAN macam aku jugak. Mangsanya adalah :


        So cepat lah join sebelum korang balik kampung atau pergi honeymoon mana mana masa cuti ni. Last leh anta 25/3/11 ni.

2 comments:

whitecappuccino said...

gud luck ya!

HadifaR_R said...

Salam...

TQVM join k :)
Contest di tutup awal sedikit dari tempoh sebenar...bleh la datang k...huhu