Pengodeng

selamat datang


Thursday, January 20, 2011

Isu azan : Peguam cina minta maaf

Straight to the point, peguam cina yang pernah membuat aduan tentang azan subuh yang mengganggu tidurnya kini telah minta maaf beberapa hari yang lepas.


Peguam tu minta maaf atas kesalahan dia yang menimbulkan kemarahan umat islam yang mendesak azan diperlahankan bagi tidak mengganggu tidurnya.

         Dalam sidang akhbar yang dibuat, peguam tu cakap yang dia tidak tahu membezakan antara ceramah subuh dan juga azan. Jadi selama ni maksud dia yang dia menganggap azan tu adalah kuliah subuh. 

         So disini mereka (pihak terlibat) dan aku sendiri menyeru ya, supaya anda anda semua memaafkan peguam terbabit. Janganlah diungkit lagi kontroversi ni ataupun memperbesarkannya lagi. Dan diucapkan tahniah kepada semua blogger, pihak media atau sesiapa je yang terlibat dalam memprotes isu ini.

        Kalaulah tak ada protes dari segenap sudut rasanya lagi lambat la benda ni nak selesaikan. So dengan ini sebagai ucapan tahniah, aku nak belanja korang yang bersusah payah menyebarkan atau baca pon bolehlah terima. 

        Eh cop. aku student + sengkek + makan pon tak cukup. Pe kata korang je belanja aku. Huhu ..

No comments: