Pengodeng

selamat datang


Wednesday, June 8, 2011

Kenapa Sukan Ini Diharamkan??

Lama sudah aku tak hupdate blog. Kesnya banyak sangat kerja kat office or sebab utamanya malas yang amat sangat. Sekarang kat office buzy dengan mencari jenis-jenis sukan moden yang boleh dibawa ke peringkat internationle. Hebat bos aku punya pemikiran, tapi aku and the gang yang susah nak mencari.

         Sibuk mencari pastu terjumpa pulak sukan yang diharamkan. Aku pon tidak pasti kenapa kena haram sukan ni. Rasa macam menarik tertarik memang da bomb. Takda kurang pon  game macam ni. Sememangnya aku yakin sangat sukan ni kalau ada memang mampu menarik pelancong luar datang ke Malaysia. Korang tengok dan nilaikan sukan ni.








      Jujurnya aku memang suka sukan terakhir tu. Menarik. Kalau ada memang aku nak belajar. Nak wakil Malaysia. Huhu.

Thanx kat dak office aku yang tunjuk gambar-gambar ni kat aku. (Boleh buat bahan nak hupdate)